Regionschef  Vagner K. Jensen har i dag 40-års jubilæum i vores Region Nord i Frederikshavn. 

Det er et af de sjældne jubilæer, der fejres i Norisol i Frederikshavn her i februar. Regionschef Vagner K. Jensen startede sin karriere den 20. februar 1979 hos Isolerings-Companiet i Frederikshavn, som senere, efter en række virksomhedsopkøb og fusion, ændrede navn til Norisol.

Vagner blev oprindeligt udlært som automekaniker i 1977 og havde netop afsluttet sin tid som sergent i militæret, da han i 1979 fik tilbudt job som isolatør. hos Isolerings-Companiet. Det skulle vise sig at blive starten på en flot karriere. Efter en årrække først som isolatør, og senere formand og senere afdelingsleder, tiltrådte Vagner Jensen i 1996 stillingen som Regionschef for Region Nord.

Norisol Region Nord er gennem de 40 år vokset fra at være en mindre lokal isoleringsvirksomhed til i dag at være en velrenommeret og veldrevet international virksomhed under Vagners ledelse. Isolering er stadig et bærende fundament i Region Nord, men i 2006 så Vagner muligheden for at udvide aktiviteterne til også at inkludere skibsindretning og aptering. Dette tiltag viste sig at være en god forretning, og i dag udgør skibsindretning og isolering lige store dele af aktiviteterne i Region Nord.

Udvidelsen og øgede aktiviteter betød at ledelsen i 2006 valgte at opføre et nyt domicil for Region Nord, som indtil da havde holdt til i mindre og spredte faciliteter i og omkring Frederikshavn. Bygningen stod færdig i 2007 og rummer i dag både produktion, projektafdeling og administration.  Medarbejder staben er vokset med tiden og udgør i dag ca. 120 faste medarbejdere.

Norisol fejrer naturligvis jubilæet og indbyder kunder, samarbejdsrelationer og venner af huset til reception fredag den 1. marts 2019 kl. 13 – 16 på Restaurant Møllehuset i Frederikshavn.

Af hensyn til arrangementet beder vi om din tilmelding på tilmeld@norisol.dk senest torsdag den 21. februar 2019.