Projektkoordinator Fredericia

Design og projektering med Norisol

Vi du ind i en virksomhed, hvor det er et ”FEDT STED AT VÆRE”?

Elsker du at have en supportfunktion i dagligdagen og være omdrejningspunktet for at få enderne til at hænge sammen i en omskiftelig projektvirksomhed? Så er jobbet som Projektkoordinator i Norisol lige noget for dig.
Jobbet indeholder mange spændende og varierende opgaver og hos os har du god mulighed for både faglig og personlig udvikling. Og fremfor alt kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor vi alle ønsker, at det skal være ”ET FEDT STED AT VÆRE”.

Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum, og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og loyalitet og at alle bidrager positivt til at fastholde vores Norisol-kultur. Og det har vi kun opnået ved at tilbyde gode arbejdsforhold. Vi er også stolte af at have gode faste kunder, som bruger os igen og igen.

I stillingen som Projektkoordinator vil du få en udfordrende og spændende hverdag med stor frihed til at præge dine opgaver. Du vil i det daglige referere til Regionsdirektøren, og sammen med det øvrige team vil du være med til at skabe vækst i hele Region Syd.

Hovedopgaver og ansvarsområder:
• Support til Regionsdirektør og projektledere herunder opfølgning på aktiviteter og deadlines
• Support ved udarbejdelse af tilbud og projektdokumenter
• Support til udarbejdelse af prækvalifikationsmateriale
• Assistance med projektstyring i ERP-program
• Fakturering
• Support ifm. analyse af KPI-rapport og stadevurdering
• Løbende administrative og praktiske opgaver

Om dig
Din uddannelsesbaggrund er ikke vigtig. Du kan være uddannet på kontor, du kan have en håndværksmæssig baggrund eller du kan have en relevant uddannelse indenfor f.eks. økonomi. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en projektorienteret virksomhed. Du har tjek på IT og økonomi og kan se muligheder for at effektivisere og digitalisere både store og små opgaver.
Som person er du løsningsorienteret og imødekommende og indgår naturligt i nye relationer. Du kan planlægge og styre processer samt tilegne dig ny viden og omsætte den til praksis. Du er ansvarsfuld, har gennemslagskraft og udviser overskud også i hektiske perioder. Du har sans for detaljen og kan prioritere og strukturere dine opgaver. Du er en teamplayer, har gode kommunikative evner, taler og skriver et perfekt dansk og kommunikerer ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder
• En spændende hverdag med opgaver, der spænder bredt – lige fra den daglige koordinering og samarbejde med kollegerne
• Et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som en del af et engageret og professionelt team
• Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
• Muligheder for spændende udfordringer i en virksomhed præget af forandringer og stor fremgang
• Gode løn- og ansættelsesvilkår, som forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer og erfaring

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Regionsdirektør Daniel Staun: 2525 9243 eller HR- og kommunikationschef Dorthe Absalon: 2525 9101.
Ansøgning og CV sendes til job@norisol.com hurtigst muligt.

Om Norisol
Norisol er en førende service- og entreprenørvirksomhed, der inden for energi, industri, marine og byggesektoren bidrager til høj værdiskabelse hos vores kunder. Dette sker gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning.
Vi arbejder offshore og onshore inden for olie- og gasindustrien, på skibsværfter, raffinaderier og kraftværker. Endvidere for medicinalindustrien, levnedsmiddelindustrien og bygge- og anlægsbranchen. www.norisol.com

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger