Totalinddækning af brandskadet villa

En brand på en privatvilla i Tisvildeleje har medført, at hele ejendommen skal renoveres, og taget skal genopbygges på ny. For at undgå vejrligsdage og holde byggeriet tørt er det nødvendigt at etablere en totalinddækning af hele villaen, og her kommer Norisol’s stilladsarbejdere ind i billedet.

Arbejdstilsynets regler om sikkerhed siger, at montering af sådan en overdækning primært skal foregå med kran for at minimere manuelle løft af tunge elementer, duge og spær. Vi prioriterer sikkerhed højt på vores projekter, og overholder alle regler, krav og anbefalinger fra Arbejdstilsynet.

I starten af oktober kørte vi vores kran i stilling, og på under 3 uger har vores kompetente stilladsarbejdere etableret en totalinddækning. På grund af de omkringstående meget høje træer var det kompliceret for vores kranfører og medarbejdere at placere overdækningselementerne. Men det lykkedes for stilladsfolkene at få det hele på plads indenfor tidsfristen, og genopbygningen af ejendommen og etableringen af det nye tag kan nu gå i gang.

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger