Alu & Stål Norisol

Æstetik, funktionalisme og økonomi går op i en højere enhed

Sammen med glas indtager stålplader og aluminium allerede en stor plads som ingrediens i det moderne byggeri, og denne udvikling vil helt sikkert fortsætte i den kommende tid. Mange har den fordom, at stålbeklædning kun egner sig til erhvervsvirksomheder og fabrikshaller. Intet er mere forkert.

I de senere år er boligmiljøet forbedret væsentligt for mange mennesker, der bor i boligblokke opført i 60’erne og 70’erne. Her er der efterisoleret og tage gjort tætte, alt sammen med anvendelse af stålpaneler som en smuk og funktionel løsning.

Facaderenovering med stålplader kan faktisk ændre en bygnings karakter fra af se slidt og trist ud til at fremstå som flunkende ny. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Stålplader fås i et utal af farver og med mange forskellige profileringer.

Fælles er dog, at man med anvendelse af stålplader får en vedligeholdelsesfri og meget robust facade. Facadebeklædning giver samtidig mulighed for en effektiv og miljøvenlig efterisolering af bygningen.

Vi har stor erfaring med facadebeklædning, hvad enten det drejer sig om simple løsninger med at beklæde traditionelle bygninger, eller der er tale om komplicerede produktionsanlæg. Stålpladerne lader sig forarbejde og kan opsættes på selv runde bygninger.

Norisol har det udstyr og den specialviden, der skal til, og vi løser naturligvis opgaven, som den bliver bestilt af kunden eller dennes rådgiver, men vi kan også tilbyde vore kunder at dimensionere alle konstruktioner, samt rådgive og komme med spændende løsningsforslag.

SE VORES PROJEKTER