På vores Maritime Dage i maj havde vi besøg af en 10. klasse fra Frederikshavn, som gerne ville høre mere om vores branche. Så vores dygtige medarbejder Camilla Poulsen besøgte i denne uge klassen og vi har lige modtaget denne tilbagemelding:

Tak for lån

Tusinde tak for lån af Camilla som rollemodel i dag på 10kl. center. En rigtig god ambassadør I som virksomhed har udlånt og som kunne fortælle hvordan det er at være ”pige i mandefag” og hvor glad hun er for at hun var endt på jeres hylde som snedkerelev. Tabu blev desuden også nedbrudt over for de unge, der bla. kunne tage hjem og fortælle at det var mange år siden at Norisol ”kun” isolerede. Og at I laver en hel masse andet og tager ansvar og tager især Snedkerlærlinge i en branche, som de unge måske ikke hører så meget om i skolen.

Så rigtig mange tak for at I åbnede jeres virksomhed for de unge.

Lad os fortælle lidt om vores rollemodel:

Camilla er 29 år og fra Sæby. Hun er oprindelige uddannet social- og sundhedshjælper og har tidligere arbejdet på Sæby plejecenter Rosengården. Hendes motivation for at skifte fag, var en blanding af utilfredshed med udviklingen i den offentlige sektor, samt en stor interesse for at skabe noget med sine hænder. Så hun tog springet i oktober 2014 og startede på grundforløbet til Snedker på EUC Nord og i maj 2015 startede hun i lære som møbelsnedker hos Norisol. Hendes primære arbejdsopgaver er i vores møbel produktion, men hun tager også gerne med ud på skibene og hjælper med at montere møblerne, hvis der er behov for det.

 

Vi er rigtig glade for, at få mulighed for at besøge de unge tidligt i deres uddannelsesvalg og håber, at det vil resultere i at flere til vælger vores branche.

Kender du nogen, der gerne vil høre mere – enten som klasse eller enkeltperson – så kontakt os endelig. Vi har brug for flere unge i Norisol!