Containerbolig indretning - Norisol

Container byggeri: billigt, fleksibelt og hurtigt

ØKONOMI

Containerbyggeri løser den måske største udfordring: Det er billigt, og ombygningen kan foregå på en fabrik, så risikoen for fejl minimeres.

FLEKSIBILITET

Modulerne udføres, så de er nemme at flytte, bygge i højden, bygge flere ved siden af hinanden, og så sikrer vi samtidig hurtig reetablering af det fraflyttede areal. De kan anvendes til beboelse, kontorbygninger, mandskabsvogne og meget andet.

Vores særlige ekspertise inden for facadebeklædning er medvirkende til, at vi giver byggeriet lige netop det ønskede æstetiske udtryk.

TID

Vi kan hjælpe med højere hastighed i byggeprocessen. Det er byggeri uden behov for fundament og kan derfor installeres på meget kortere tid, end det tager for normalt byggeri. Et modul kan leveres og monteres på ca. 4-6 uger fra endelig ordre.

BÆREDYGTIGHED

De containere, vi bruger, har været på søfart verden rundt i op til 10 år. De ville normalt koste en del penge at hugge op og genanvende, nu forlænges den proces i op til 20 år. Der er også tale om up-cycling”, hvor det genbrugte materiale bliver mere værd, og hvor energiforbruget til omdannelsen er minimalt. Byggeriet er naturligvis isoleret, så det lever op til vores mission om at nedbringe energiforbruget.

BYGGERI EFTER REGLERNE

Vores moduler lever op til det danske bygningsreglements krav om brandsikkerhed, trinlyddæmpning, akustik og energiforbrug, og kan derfor både bruges til permanent og midlertidigt byggeri. En mulighed er derfor også at bygge midlertidige boliger på steder, der endnu ikke er byudviklet.

SKALERBART BYGGERI

Om der skal bygges i højden eller i bredden, ja så er det muligt at skalere byggeriet op eller ned alt efter behovet. Det er principielt muligt at bygge en hel by og flytte den fra sted til sted.

Det giver helt ny muligheder i forhold til den akutte mangel på f.eks. ungdomsboliger og flygtningeboliger.

SE VORES PROJEKTER