Design - Norisol.dk
3D aptering Norisol

Den rigtige løsning første gang

Vores designafdeling hjælper med at omsætte kundens behov og ønsker til konkrete produkter, som produceres i vores eget specialværksted. Produkter eller hele apteringer visualiseres digitalt, og ofte følger fysiske vareprøver af valgte materialer med.

Standardprodukter som køjer, borde, skabe og reoler bestilles ofte efter kundens specifikke mål. Men steder, hvor plads eller skævheder er et stort problem, kan vores dygtige snedkere og designere hurtigt lave en kompromisløs løsning, som designmæssigt også passer til de eksisterende omgivelser.

Større omdannelser betyder ofte at der er mange store beslutninger og praktiske ting at tage stilling til.  Her tilbyder vi at tegne hele apteringen eller området, så vi i samarbejde med kunden kan udvikle en løsning, hvor alle aspekter er tænkt med. Kunden får derved mulighed for at se resultatet, evt. præsentere det for involverede parter, og vende tilbage med tilføjelser/ændringer. Dette er med til at optimere processen fra idé til færdigt produkt, og sikrer at kunden får den rigtige løsning første gang.

Design og 3D-visualisering tilbydes både af enkelte produkter og ved komplette apteringer, som tegnes og designes efter kundens ønsker og behov.