Landets dygtigste erhvervsskoleelever dyster om at blive de bedste inden for deres fag på DM i Skills 2019 i Næstved. Udover at kåre de dygtigste elever er formålet med arrangementet at inspirere flere unge til at tage en erhvervsuddannelse.

Og dette vigtige arbejde deltager vi selvfølgelig i. Vores Værkfører i Fredericia Tommy Iversen er med som dommer. Og så har vi også lærlinge på standen, som kan fortælle om uddannelsen som teknisk isolatør. Her er det Daniel og Stephan fra Region Øst, som begejstret fortæller om deres arbejde som lærling i Norisol.

Det er nemlig sådan, at hvis du vælger en uddannelse som teknisk isolatør, så er der jobgaranti og virkelig gode karrieremuligheder.

En uddannelse til teknisk isolatør giver dig mulighed for at komme ind i en branche i vækst, fordi vi oplever, at miljø og energiforbrug er i fokus. Dette betyder, at kravene til bedre isolering af bygninger og tekniske anlæg løbende skærpes.

Arbejdet som teknisk isolatør spænder vidt og omfatter bl.a. isolering af rør, kanaler, beholdere, varmevekslere, kedler, ventilations- og tekniske anlæg i industri- og boligbyggeri.

Som teknisk isolatør har du et varieret arbejde med mange skiftende arbejdssteder. Du har mulighed for at få job og dermed oplevelser både inden for og uden for landets grænser.

Hvis du vil have en fremtidssikret uddannelse så send os din ansøgning på job@norisol.com.

Læs mere om uddannelse i Norisol her.