Vi er super stolte over, at vores lærling Stephan Lissau Holberg skal deltage i DM i Skills i Bella Center i København. Stephan har allerede bevist, at han er godt på vej til at blive en dygtig teknisk isolatør, da han kom på en 2. plads i Regionsmesterskabet i sommer.

Til DM i Skills skal Stephan konkurrere mod teknisk isolatør-elever fra hele landet, så det bliver nogle intense dage. Men han har forberedt sig godt og har sammen med sin mentor fra Region Øst øvet nogle af de sværere arbejdsopgaver. Så det skal nok gå godt.

Stephan er glad for sin læreplads hos Norisol i Skælskør. Særligt fordi Norisol er førende i Danmark indenfor teknisk isolering og fordi der er opgaver både indenfor industri, byggeri og marine/off-shore. Det giver et spændende arbejde med mange skiftende arbejdssteder. Som lærling er det et rigtig godt sted at være, og opgaverne er både udfordrende og varierende, fortæller Stephan:

”Vores opgave er at spare energi for kunden, så de kan spare penge – og samtidig levere et pænt stykke arbejde til kunderne, som både er funktionelt, klimavenligt og også pænt at kigge på”, forklarer han.

Uddannelsen som teknisk isolatør tager 3,5 år, og Stephan mangler godt et år før han får sit svendebrev. Branchen har brug for dygtige faglærte, så der er stort set jobgaranti efter endt uddannelse. Deltagelsen i DM i Skills er et spændende afbræk fra hverdagen, men der er selvfølgelig også ambitioner: ”Først og fremmest er det bare fedt at være med, og jeg vil rigtig gerne vinde, så mit mål er at gøre mit bedste og så se, hvor langt jeg kommer”, slutter Stephan.

Norisol er sponsor for Teknisk Isolatører på DM i Skills, som er et fantastisk arrangement, der giver de unge chancen for at vise deres talenter og samtidig sætter fokus på erhvervsuddannelserne. Vi har et stort behov for at flere unge søger i den retning, så der bliver uddannet flere faglærte.

Held og lykke – vi krydser fingre!