Hos Norisol er vi stolte af vores gode samarbejde mellem koncernens forskellige afdelinger. Fornyligt kunne vi gennem en fælles indsats af danske og norske projektledere og montører således overholde en leveringstid på kun to uger på et større projekt.

Opgaven lød på isolering og beklædning af et modul til Statoil’s Aasta Hansteen-felt i den norske del af Nordsøen og blev udført i Esbjerg for vores kunde DST A/S.

Det danske team foretog den nødvendige opmåling af det meget komplicerede og komprimerede rørsystem samt fremstillede al beklædningen på vores værksted i Fredericia.

Norisol Norge bidrog med en projektleder samt et hold certificerede isolatører, som monterede isoleringen og den præfabrikerede, rustfri stålbeklædning, efterhånden som værkstedet havde den klar.

”Det at kunne dele viden og menneskelige ressourcer mellem vores mange skandinaviske afdelinger er en stor fordel for os og en vigtig faktor i vores bestræbelser på at imødekomme vores kunders ønsker”.

– Ved hjælp af stor samarbejdsvilje fra alle parter, lykkedes det os at blive færdige til tiden – og til kundens tilfredshed, fortæller projektleder Steffan Christiansen, Norisol Danmark.

– Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med vores norske kolleger, tilføjer han. Det at kunne dele viden og menneskelige ressourcer mellem vores mange skandinaviske afdelinger er en stor fordel for os og en vigtig faktor i vores bestræbelser på at imødekomme vores kunders ønsker.

Projektleder Steinar Poulsen, Norisol Norge (tv.) og projektleder Steffan Christiansen, Norisol Danmark giver hinanden hånd på godt samarbejde.