Efter 49 år i marinebranchen går vores gode kollega Bo Bjørnsen nu på pension den 30. juni 2020.

Bo har fungeret som vores Sales Manager i US og Fjernøsten – ja i virkeligheden har han været vores internationale købmand. Han har nemlig en helt særlig flair for både indkøb og salg og til at bevare og udbygge sit netværk. Vi takker Bo for det gode samarbejde og ønsker ham det bedste ”på landjorden”.

Med Bo’s efterfølgere styrker vi både indkøb og det internationale salg i fremtiden:

Dennis Andreassen (th), 38 år, har 18 års erfaring inden for køb og salg til branchen. Dennis vil primært stå for indkøb, salg samt vores systue. Kontakt: dean@norisol.com / +45 2525 9273

Henrik Jensen (tv), 49 år, har 28 års erfaring inden for sø- / skibsværftsindustrien inden for projektledelse og salg. Henrik vil primært tage sig af det internationale salg. Kontakt: hjen@norisol.com / +45 20 69 63 75

Dennis og Henrik er allerede klar til at servicere både nuværende samt nye kunder. De har brugt de sidste par måneder på at forberede sig, så tag endelig fat i dem allerede nu.

Norisol i Frederikshavn beskæftiger sig hovedsageligt med marine aptering samt teknisk isolering. Vi har egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri og pladeværksted med topmoderne maskiner. På vores snedkerværksted producerer vi flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns. Vores møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Vi leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. Vi varetager apteringen ombord på alle typer af skibe og platforme, nærmere beskrevet alt fra stålet til det færdige interiør.

Fordi vi har langvarige og loyale kunderelationer er vi en foretrukken leverandør til de største værfter og rederier i Norden. Og nu fokuserer vi yderligere på internationalt salg.

Norisol A/S beskæftiger ca. 500 medarbejdere på landsplan, heraf er de ca. 150 i Frederikshavn.