Norisol – et fantastisk vækst-eventyr gennem 40 år!

Norisol A/S blev etableret i Boeslunde 1. maj 1977 af Bent Mortensen. Det var planen, at firmaet skulle være en lille lokal isoleringsvirksomhed med 20-25 ansatte, som skulle betjene de lokale kraftværker og raffinaderier i Skælskør og Kalundborg.

Vi fik dog hurtigt vokseværk og inden længe havde vi en mandsskabsstyrke på omkring 100 mand og en udvidelse af markedsområdet til hele Danmark. Pladsen blev derfor også for trang, så vi flyttede til nye og større lokaler på Industrivej 33 i Skælskør.

Vi voksede hurtigt i 80’erne og 90’erne, og flere opkøb blev foretaget i Danmark, Norge og Sverige og Norisol blev en betydelig skandinavisk spiller på markedet. Vores discipliner blev også udvidet til at indeholde facade, stillads og marineinteriør.

I 2017 blev det norske selskab frasolgt, fordi det ikke passede sammen med resten af forretningen. I dag er vi markedsførende inden for teknisk isolering i Danmark og Sverige med ca. 700 ansatte, som leverer til markederne: Energi, Industri, Marine og Byggeri.

Norisol er familieejet og tilbyder stadig isolering af høj kvalitet og nyder stor tilfredshed ude blandt kunderne hvoraf mange af dem har været kunder i +30 år og enkelte stammer helt tilbage fra stifteren Bent Mortensens tid.

Det kan lade sig gøre takket være vores loyale og dygtige medarbejdere, hvilket er fundamentet for vores gode og langvarige kunderalationer.