Forside2019-06-03T11:42:16+00:00
Isolering Norisol

ISOLERING

Stillads Norisol

STILLADS

Facader Norisol

FACADER

Interiør - Norisol

INTERIØR

Norisol er en førende service- og entreprenørvirksomhed, der inden for energi, industri, marine og byggesektoren bidrager til høj værdiskabelse hos vores kunder.

Dette sker gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning.

Vores discipliner er teknisk isolering, stillads, facadeløsninger og skibsindretning.

Norisol har 19 afdelinger rundt om i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 700 med en omsætning på ca. 600 mio. DKK.

OM OS

Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Danmark

Telefon: +45 70117744
E-mail: info@norisol.com

Fakturaer sendes til: invoice@norisol.com

CVR: DK 80 14 92 12

STORKØBENHAVNSKÆLSKØRKALUNDBORG
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 7012 7744
Se medarbejdere
Industrivej 33
4230 Skælskør
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 5819 6060
Se medarbejdere
Hareskovvej 15R
4400 Kalundborg
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 5819 6060
Se medarbejdere
FREDERIKSHAVNFREDERICIALINDØ
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 7011 7744
Se medarbejdere
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 7592 2664
Se medarbejdere
Kystvejen 100
5330 Munkebo
Tel: +45 7011 7744
Fax: +45 6595 2800
Se medarbejdere

Organisationen Norisol

SE VORES PROJEKTER

Loading...

MARKEDER

ENERGI

MARINE

BYGGERI

INDUSTRI

NYHEDER

LEDIGE STILLINGER

FÅ EN SPÄNNANDE KARRIÄR HOS NORISOL

Drömmer du om en karriär i ett företag som belönar och utmanar sina begåvade medarbetare? Vill du kunna arbeta internationellt och kontinuerligt utveckla kompetens? Ta en titt på våra lediga jobb.

  • Möjlighet till karriär och utveckling

  • Bli en del av ett super bra team

  • Utmanas varje dag

Vi är ett företag som agerar professionellt mot kunderna och är en bra arbetsplats som vi är stolta över och där vi är riktigt bra på att hjälpa varandra. Den enskilda medarbetaren har det direkta ansvaret för sina egna arbetsuppgifter och därigenom ett gemensamt ansvar för hela arbetet – en grundläggande princip för frihet under ansvar. Inklusive att individen upplever förtroende för vad han / hon gör och att individen vet hur andra / ledningen ser de ansträngningar individen ger. Varje anställd och chef trivs och upplever sinnesfrid och perspektiv i sitt arbetsliv, att det finns respekt för sitt arbete och att alla upplever öppenhet, förståelse, tillit och respekt i vardagen. Att det finns utrymme för skillnader och att individen hörs.

Vi har regelbundna jobb utomlands och därför finns det bra möjligheter att komma ut på projekt utanför Sveriges gränser. Dessutom har vi partners och avdelningar i andra länder, vilket innebär att ett jobb i Norisol kännetecknas av att arbeta i en internationell miljö.

Vår viktigaste resurs är vår specialutbildade personal, som vi ständigt håller uppdaterade med relevanta kurser. Med våra anställdas utbildning kan vi rationalisera projektledningen, öka flexibiliteten och minimera kostnaden för våra kunder.

I Norisol har vi antagit några principer för bra ledning. De är en viktig del i god förvaltningspraxis och en nödvändig förutsättning för att Norisol kan utvecklas som ett dynamiskt och marknadsledande företag.

.

PROJEKTLEDARE

VI SÖKER PROJEKTLEDARE

Norisol Sverige är i spännande utveckling och söker nu tekniskt kunniga projektledare för att driva
projekt inom teknisk isolering. Du kommer själv att forma din utveckling genom att påverka vilka
uppdrag just du vill arbeta med.

Projektledare

KOMMUNIKATION

NORISOL VIDEO KANAL

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 uger siden

Norisol A/S

Nu har du möjligheten att bli medarbetare i ett av Nordens största isoleringsföretag!

NS NORISOL SVERIGE AB SÖKER INDUSTRI, VVS OCH VENTILATIONSISOLERARE TILL VÅR AVDELNING I GÖTEBORG

se.norisol.com/wp-content/uploads/2019/08/Isoleringsmontörer-Göteborg.pdf
... Se MereSe mindre

Nu har du möjligheten att bli medarbetare i ett av Nordens största isoleringsföretag!NS NORISOL SVERIGE AB SÖKER INDUSTRI, VVS OCH VENTILATIONSISOLERARE TILL VÅR AVDELNING I GÖTEBORGhttp://se.norisol.com/wp-content/uploads/2019/08/Isoleringsmontörer-Göteborg.pdf

2 måneder siden

Norisol A/S

VIL DU IND I EN BRANCHE SOM GØR NOGET GODT FOR KLIMAET?

Norisol beskæftiger sig primært med teknisk isolering af procesanlæg, men har også en god position i områderne skibsaptering, facadeentrepriser samt udlejning af specialstilladser.

Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for branchen, der motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater.

norisol.com/ledige-jobs/
... Se MereSe mindre

VIL DU IND I EN BRANCHE SOM GØR NOGET GODT FOR KLIMAET?Norisol beskæftiger sig primært med teknisk isolering af procesanlæg, men har også en god position i områderne skibsaptering, facadeentrepriser samt udlejning af specialstilladser.Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for branchen, der motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater.https://norisol.com/ledige-jobs/

Kommenter på Facebook

Jacob JB

Kenneth Við Garð

2 måneder siden

Norisol A/S

Vi har nu færdiggjort de første 2 ud af 3 nye flybroer til CPH Lufthavn.

Afleveringen blev foretaget mangelfrit og til tiden 👍🏻

Flybroerne er udført i stålkonstruktioner og inddækket i glas-/alufacader og sandwichpaneler i Københavns Lufthavn i det østlige område af lufthavnen ved ny Finger E.

Vi glæder os over det gode samarbejde med Munck Havne & Anlæg og CPH Lufthavn og ser frem til at kunne aflevere den sidste flybro.

I Norisol har vi mange års erfaring med at arbejde i Lufthavnen, vi kender området rigtig godt og de hensyn, der skal tages i en travl lufthavn i drift. Og vi kan takke vores dygtige og special uddannede medarbejdere for at projektet gennemføres som planlagt og til kundens tilfredshed.
... Se MereSe mindre

Vi har nu færdiggjort de første 2 ud af 3 nye flybroer til CPH Lufthavn.Afleveringen blev foretaget mangelfrit og til tiden 👍🏻Flybroerne er udført i stålkonstruktioner og inddækket i glas-/alufacader og sandwichpaneler i Københavns Lufthavn i det østlige område af lufthavnen ved ny Finger E.Vi glæder os over det gode samarbejde med Munck Havne & Anlæg og CPH Lufthavn og ser frem til at kunne aflevere den sidste flybro.I Norisol har vi mange års erfaring med at arbejde i Lufthavnen, vi kender området rigtig godt og de hensyn, der skal tages i en travl lufthavn i drift. Og vi kan takke vores dygtige og special uddannede medarbejdere for at projektet gennemføres som planlagt og til kundens tilfredshed.
Hent flere indlæg

SKRIV TIL NORISOL A/S HER

VORES INFORMATION

Norisol A/S
Mileparken 20 E
2740 Skovlunde

Telefon: +45 70117744
Email:  info@norisol.dk

  • Slip fil her eller