Løfte om overholdelse af tidsplan gav ordre på isolering og beklædning af stor olietank i Aabenraa for InterTerminals. 

Norisols Region Syd er i fuld gang med at demontere den eksisterende beklædning og montere nye afstandsjern i galvaniseret stål samt 4.000 kvadratmeter ny isolering og tanksvøb på den store olietank.

– Det er lidt af en udfordring at overholde tidsplanen, som lyder på færdiggørelse inden jul, fortæller projektleder på opgaven, Kent Skov.

– Vi må kun demontere eksisterende beklædning, så vi har ca. 140 m² stående ”åbent” ad gangen af hensyn til varmetabet. Det giver en udfordring i planlægningen samtidig med, at vejrforholdene spiller os et puds. Vi kæmper både med vandet fra det enorme tanktag og efterårsblæsten. Vi må nemlig ikke arbejde, hvis det blæser over 10 m/sek.

Arbejdet foregår ikke fra stillads, som det oftest gør, men fra mobile arbejdsplatforme.

– Det fungerer rigtig godt, og for at spare tid har vi valgt at benytte fire arbejdsplatforme ad gangen i stedet for to, fortsætter Kent Skov. Dette giver også et godt flow mellem de forskellige arbejdsprocesser.

– Og så tager vores dygtige isolatører nogle lange dage, og når weekenden lover godt vejr, er de der også. Vi forventer helt sikkert at kunne overholde tidsplanen, slutter han.