Produktion af isoleringspuder

Produktion af isoleringspuder – Specialfremstilling til maskine og motor

Hurtige fakta om

Puder

  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Levering til tiden
  • Specialfremstilling efter mål

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Isoleringspuder der bare holder

Vi specialfremstiller isoleringspuder i vores produktion i Frederikshavn og Fredericia.
Puderne fremstilles ofte til maskin- og motordele, og udformes så de giver mulighed for adgang til aflæsnings- og reguleringsudstyr.

 

Den smarte løsning
Vores systuer producerer isoleringspuder i mange forskellige materialer – oftest er det til varmeisolerende formål, som supplement til teknisk isolering. Puderne er en smart løsning når man skal kunne tilgå emnet igen, for eksempel ved en kompensator.

Tilgængelighed
Formålet med de aftagelige isoleringspuder varierer efter opgaven, og derfor har vi mange forskellige typer lærred og løsninger:

  • Velcro, magneter og fjedre
  • Spyd, hægter og spænder
  • Rynkebånd og tråd

Materialevalg
Temperatur på mediet, omgivelser og evt. krav til hygiejne er nogle faktorer, der kan afgøre hvilke materialer, der anvendes ved fremstillingen. Isoleringspuderne er forskellige og består indvendigt af et isoleringsmateriale og er udvendigt beklædt med en lærredstype afhængig af opgavens art. Lærred som er det yderste materiale findes i forskellige typer med særlige egenskaber.

Find kontaktpersoner Egenproduktion

Akustisk isolering og reduktion af farlige stoffer

Isoleringspuder med gode akustiske egenskaber har stor betydning for, at medarbejderne kan udføre deres opgaver under optimale forhold. Et dårligt arbejdsklima kan have en negativ effekt på ydeevnen, og derfor er det en fordel at benytte isoleringspuder.
Isoleringspuder kan også reducere støj og udledning af farlige stoffer, der vil kunne påvirke arbejdsklimaet i negativt.

 

Markant reducering af varmetab og energispild med isoleringspuder

Effektiv isolering er vigtig i industrien og på maritime fartøjer og boreplatforme, hvor der er stor fokus på at reducere varmetab og energispild.
Nye, innovative isoleringspuder til rør, flanger og ventiler forbedrer dog ikke kun arbejdsklimaet, da de også hurtigt tjener sig selv hjem. Det er, med andre ord, en effektiv løsning, der har en meget positiv indvirkning på reduktion af energispild og varmetab. Derudover er puderne meget nemme at montere, og de kan aftages og genanvendes, hvis området skal inspiceres.

Læs mere om vores egenproduktion og hvad vi ellers kan tilbyde her.

Egenproduktion

Reducering af energispild med isoleringspuder

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger