Kulde og Armaflex

/Kulde og Armaflex
Kulde og Armaflex2018-12-02T13:47:21+00:00
Kulde % Amaflex Norisol

Minimer kuldetabet

Rigtigt valg og montering af isoleringsmateriale er af stor betydning for et køleanlægs effekt, økonomi og vedligeholdelse. Armaflex har en flot sort finish, der specielt kommer til sin ret, når den bliver opsat med den metode, som Norisol anvender. Armaflex er et celleopbygget isoleringsmateriale af høj kvalitet. Isolering med Armaflex minimerer kondensproblemer og fremstår med en flot overflade. Kondens er et af de store problemer ved kølerørsinstallationer. Derfor skal isoleringsmaterialet dimensioneres rigtigt i forhold til temperatur og luftfugtighed. Norisol sikrer det optimale resultat med en køletabs- og energiberegning jf. DS452, inden materialevalg træffes, og isoleringen påbegyndes. Før isolering udføres med Armaflex, skal rørene renses for rustdannelser, og de behandles med en rustbeskyttende maling.

Norisols specialuddannede montører opmåler og udskærer isoleringsmaterialet, så det passer præcist. Armaflex’en limes til rørene for hver 2. meter. Det forhindrer kondens i at vandre ved eventuelle skader. Ved alle større bøjninger og ventiler skæres isoleringsmaterialet af hele isoleringsplader, der formes til halvskåle. Emnerne vinklesop og limes sammen celler mod celler. Det giver størst mulig limflade samt færrest samlinger, og man kan følge køleanlæggenes former helt nøjagtigt, så isoleringsmaterialet slutter helt tæt overalt. Ved rørbæringer kan der også opstå kuldetab, derfor isoleres disse separat med specielle rørbærere, hvor rørbøjler monteres uden på isoleringen.

Armaflex har en flot sort finish, og det flotte resultat fremhæves, hvis Armaflex efterfølgende behandles med en speciel polish. Polishen giver også en meget rengøringsvenlig overflade.

Kontakt Norisol og hør mere om isolering med Armaflex på køleanlæg.

SE VORES PROJEKTER