FÅ EN SPÆNDENDE KARRIERE HOS NORISOL

Går du og drømmer om en karriere i en virksomhed som belønner og udfordrer sine dygtige medarbejdere? Vil du have mulighed for at arbejde internationalt og løbende blive kompetenceudviklet?  Så se nærmere på vores ledige stillinger:

  • Mulighed for en karriere og udvikling

  • Bliv en del af et super godt medarbejderteam

  • Bliv udfordret hver eneste dag

Vi er en virksomhed, der udadtil optræder professionelt over for kunderne, og indadtil er en god arbejdsplads, som vi er stolte af, og hvor vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden.  Den enkelte medarbejder har det direkte ansvar for egne arbejdsopgaver, og hertil et medansvar for at helheden fungerer – et bærende princip om frihed under ansvar. Herunder at den enkelte oplever tillid til det, han/hun gør, og at den enkelte ved, hvordan andre/ledelsen ser på den indsats, den enkelte yder. hver medarbejder og leder trives og oplever tryghed og perspektiv i deres jobtilværelse, at der er respekt om deres arbejde, og at alle oplever en åbenhed, forståelse, tillid og imødekommenhed i hverdagen. At der er plads til forskelligheder, og at den enkelte bliver hørt.

Vi har løbende jobs i udlandet og derfor er der god mulighed for at komme med ud på projekter uden for Danmarks grænser. Herudover har vi samarbejdspartnere og afdelinger i andre lande, som betyder at et job i Norisol bærer præg af at arbejde i et internationalt miljø.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede personale, som vi til stadighed holder opdateret med relevante kurser. Med tværfaglig uddannelse af vores medarbejdere kan vi rationalisere projektledelsen, øge fleksibiliteten og minimere omkostningerne for vores kunder.

I Norisol har vi vedtaget nogle principper for god ledelse. De er en vigtig del af god ledelsespraksis og en væsentlig forudsætning for at Norisol kan udvikle sig som en dynamisk og markedsførende virksomhed.

.

PROJEKTLEDER REGION SYD

VIL DU IND I EN BRANCHE SOM GØR NOGET GODT FOR KLIMAET?

Norisol beskæftiger sig primært med teknisk isolering af procesanlæg, men har også en god position i områderne skibsaptering, facadeentrepriser samt udlejning af specialstilladser.

Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for branchen, der motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater.

Projektleder Region Syd

STILLADSMONTØRER

VI SØGER STILLADSMONTØRER TIL HELE SJÆLLAND

Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig!

Vi kan give dig en masse spændende udfordringer og du vil komme til at opstille mange forskellige typer stilladser. Vi varetager typisk specialløsninger og sætter stillads op, der hvor andre giver op.

Derfor indeholder arbejdet hos os mange spændende og varierende opgaver og det er helt op til dig selv, hvordan stillingen udvikler sig, da jobbet vil udvikle sig i takt med den energi, begejstring og motivation du lægger for dagen.

Stilladsmontør Sjælland

FLERE LEDIGE JOBS

STILLADSMONTØR

STILLADSMONTØR FREDERICIA

Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig som montør i Danmarks bedste stilladsfirma.

Stilladsmontør Fredericia

TEKNISK ISOLATØR SJÆLLAND

TEKNISK ISOLATØR SJÆLLAND

Vi har travlt på hele Sjælland og søger nu Tekniske Isolatører.
Tiltrædelse snarest muligt.

Teknisk Isolatør Sjælland

PRAKTIKANT

VI HAR PRAKTIKPLADSEN DER KAN GAVNE KARRIEREN – OG KLIMAET

Construction afdelingen arbejder med lukningsopgaver og tyndpladekonstruktioner med særligt fokus på innovative og energirigtige løsninger.

Praktikplads Construction

TEKNISK ISOLATØR

TEKNISK ISOLATØR FREDERICIA

Vi har travlt i vores Region Syd og søger derfor rutinerede isolatører med pladekappeerfaring til tiltrædelse snarest muligt.
Vil du være en del af et team af dygtige og engagerede medarbejdere? – Send din ansøgning nu!

Teknisk Isolatør Fredericia

BLIV EN DEL AF NORISOL – SEND DIN ANSØGNING NU!!

VORES INFORMATION

Norisol A/S
Mileparken 20 E
2740 Skovlunde

Telefon: +45 70117744
Email:  info@norisol.dk

  • Slip fil her eller