FÅ EN SPÆNDENDE KARRIERE HOS NORISOL

Går du og drømmer om en karriere i en virksomhed som belønner og udfordrer sine dygtige medarbejdere? Vil du have mulighed for at arbejde internationalt og løbende blive kompetenceudviklet?  Så se nærmere på vores ledige stillinger:

  • Mulighed for en karriere og udvikling

  • Bliv en del af et super godt medarbejderteam

  • Bliv udfordret hver eneste dag

Vi er en virksomhed, der udadtil optræder professionelt over for kunderne, og indadtil er en god arbejdsplads, som vi er stolte af, og hvor vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden.  Den enkelte medarbejder har det direkte ansvar for egne arbejdsopgaver, og hertil et medansvar for at helheden fungerer – et bærende princip om frihed under ansvar. Herunder at den enkelte oplever tillid til det, han/hun gør, og at den enkelte ved, hvordan andre/ledelsen ser på den indsats, den enkelte yder. hver medarbejder og leder trives og oplever tryghed og perspektiv i deres jobtilværelse, at der er respekt om deres arbejde, og at alle oplever en åbenhed, forståelse, tillid og imødekommenhed i hverdagen. At der er plads til forskelligheder, og at den enkelte bliver hørt.

Vi har løbende jobs i udlandet og derfor er der god mulighed for at komme med ud på projekter uden for Danmarks grænser. Herudover har vi samarbejdspartnere og afdelinger i andre lande, som betyder at et job i Norisol bærer præg af at arbejde i et internationalt miljø.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede personale, som vi til stadighed holder opdateret med relevante kurser. Med tværfaglig uddannelse af vores medarbejdere kan vi rationalisere projektledelsen, øge fleksibiliteten og minimere omkostningerne for vores kunder.

I Norisol har vi vedtaget nogle principper for god ledelse. De er en vigtig del af god ledelsespraksis og en væsentlig forudsætning for at Norisol kan udvikle sig som en dynamisk og markedsførende virksomhed.

.

PRODUKTIONSLEDER TIL SKÆLSKØR

ER DU EN AF BRANCHENS BEDSTE PRODUKTIONSLEDERE?

Vi er i vækst og derfor leder vi efter en dygtig produktionsleder, der kan styrke vores team og som motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater. Hvis du vil være med til at videreudvikle en succes, så er det dig vi søger.

Produktionsleder Skælskør

TEKNISKE ISOLATØRER

VI SØGER TEKNISKE ISOLATØRER I HELE DANMARK

Vi har travlt og søger derfor Tekniske Isolatører til tiltrædelse snarest muligt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med pladearbejde.

Vi kan give dig en masse spændende udfordringer i Norisol og et job hos os indeholder mange varierende opgaver.

Teknisk Isolatør DK

FLERE LEDIGE JOBS

STILLADSMONTØR

STILLADSMONTØR FREDERICIA

Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Vi kan give dig en masse spændende udfordringer og du vil komme til at opstille mange forskellige typer stilladser hos os.

Stilladsmontører Syd

ISOLATØRER REGION ØST / HOVEDSTADEN

VI SØGER DYGTIGE MONTØRER

Vi har travlt i Region Øst / Hovedstaden og søger derfor Tekniske Isolatører med erfaring indenfor pladearbejde snarest muligt.

Tekniske isolatører Storkøbenhavn

FORMAND (TEKNISK ISOLATØR)

ERFAREN FORMAND SØGES TIL SJÆLLAND

Nu har du mulighed for at komme ind i en virksomhed i vækst! Vi har forrygende travlt og søger derfor en Formand til Sjælland til tiltrædelse snarest muligt.

Teknisk Isolatør – Formand Sjælland

IT-SUPPORTELEV

IT-SUPPORTELEV SØGES 

Er du klar til en spændende IT-uddannelse i en  markedsledende virksomhed? Og ønsker du at arbejde i en virksomhed med en uformel tone og brede arbejdsopgaver inden for IT? Så send din ansøgning nu!

IT-supporterelev

BLIV EN DEL AF NORISOL – SEND DIN ANSØGNING NU!!

VORES INFORMATION

Norisol A/S
Mileparken 20 E
2740 Skovlunde

Telefon: +45 70117744
Email:  info@norisol.dk

  • Slip fil her eller