FÅ EN SPÆNDENDE KARRIERE HOS NORISOL

Går du og drømmer om en karriere i en virksomhed som belønner og udfordrer sine dygtige medarbejdere? Vil du have mulighed for at arbejde internationalt og løbende blive kompetenceudviklet?  Så se nærmere på vores ledige stillinger:

  • Mulighed for en karriere og udvikling

  • Bliv en del af et super godt medarbejderteam

  • Bliv udfordret hver eneste dag

Vi er en virksomhed, der udadtil optræder professionelt over for kunderne, og indadtil er en god arbejdsplads, som vi er stolte af, og hvor vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden.  Den enkelte medarbejder har det direkte ansvar for egne arbejdsopgaver, og hertil et medansvar for at helheden fungerer – et bærende princip om frihed under ansvar. Herunder at den enkelte oplever tillid til det, han/hun gør, og at den enkelte ved, hvordan andre/ledelsen ser på den indsats, den enkelte yder. hver medarbejder og leder trives og oplever tryghed og perspektiv i deres jobtilværelse, at der er respekt om deres arbejde, og at alle oplever en åbenhed, forståelse, tillid og imødekommenhed i hverdagen. At der er plads til forskelligheder, og at den enkelte bliver hørt.

Vi har løbende jobs i udlandet og derfor er der god mulighed for at komme med ud på projekter uden for Danmarks grænser. Herudover har vi samarbejdspartnere og afdelinger i andre lande, som betyder at et job i Norisol bærer præg af at arbejde i et internationalt miljø.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede personale, som vi til stadighed holder opdateret med relevante kurser. Med tværfaglig uddannelse af vores medarbejdere kan vi rationalisere projektledelsen, øge fleksibiliteten og minimere omkostningerne for vores kunder.

I Norisol har vi vedtaget nogle principper for god ledelse. De er en vigtig del af god ledelsespraksis og en væsentlig forudsætning for at Norisol kan udvikle sig som en dynamisk og markedsførende virksomhed.

.

TILBUDSBEREGNER FACADE

ER DU EN AF BRANCHENS BEDSTE TILBUDSBEREGNERE

Vi er i vækst og derfor leder vi efter en dygtig tilbudsberegner, der kan styrke vores team og som motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater.

Tilbudsberegner Facade

TEKNISKE ISOLATØRER TIL MIDTJYLLAND

VI SØGER TEKNISKE ISOLATØRER TIL MIDTJYLLAND

Vi har travlt i det Midtjyske og søger derfor Tekniske Isolatører inden for Industri, HVAC og spjældopgaver til tiltrædelse snarest muligt.

Vi kan give dig en masse spændende udfordringer i Norisol og et job hos os indeholder mange varierende opgaver.

Tekniske isolatører Midtjylland

FLERE LEDIGE JOBS

STILLADSMONTØR

STILLADSMONTØR FREDERICIA

Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Vi kan give dig en masse spændende udfordringer og du vil komme til at opstille mange forskellige typer stilladser hos os.

Stilladsmontører Syd

ISOLATØRER REGION ØST / HOVEDSTADEN

VI SØGER DYGTIGE MONTØRER

Vi har travlt i Region Øst / Hovedstaden og søger derfor Tekniske Isolatører med erfaring indenfor pladearbejde snarest muligt.

Tekniske isolatører Storkøbenhavn

MASKINSNEDKER

ERFAREN MASKINSNEDKER SØGES TIL FREDERIKSHAVN

Vil du være med til videreudvikle vores produktion og træværksted som leverer møbel- og interiørløsninger særligt til Marinebranchen?

Maskinsnedker Frederikshavn

KONTORELEV I SKÆLSKØR

KONTORELEV (ADM.) SØGES

Er du klar til en spændende kontoruddannelse med Administration som speciale i  markedsledende virksomhed? Og vil du være en del af et team af dygtige og engagerede medarbejdere? – Så send din ansøgning nu!

Kontorelev Skælskør jobopslag

BLIV EN DEL AF NORISOL – SEND DIN ANSØGNING NU!!

VORES INFORMATION

Norisol A/S
Mileparken 20 E
2740 Skovlunde

Telefon: +45 70117744
Email:  info@norisol.dk

  • Slip fil her eller