FÅ EN SPÆNDENDE KARRIERE HOS NORISOL

Går du og drømmer om en karriere i en virksomhed som belønner og udfordrer sine dygtige medarbejdere? Vil du have mulighed for at arbejde internationalt og løbende blive kompetenceudviklet?  Så se nærmere på vores ledige stillinger:

  • Mulighed for en karriere og udvikling

  • Bliv en del af et super godt medarbejderteam

  • Bliv udfordret hver eneste dag

Vi er en virksomhed, der udadtil optræder professionelt over for kunderne, og indadtil er en god arbejdsplads, som vi er stolte af, og hvor vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden.  Den enkelte medarbejder har det direkte ansvar for egne arbejdsopgaver, og hertil et medansvar for at helheden fungerer – et bærende princip om frihed under ansvar. Herunder at den enkelte oplever tillid til det, han/hun gør, og at den enkelte ved, hvordan andre/ledelsen ser på den indsats, den enkelte yder. hver medarbejder og leder trives og oplever tryghed og perspektiv i deres jobtilværelse, at der er respekt om deres arbejde, og at alle oplever en åbenhed, forståelse, tillid og imødekommenhed i hverdagen. At der er plads til forskelligheder, og at den enkelte bliver hørt.

Vi har løbende jobs i udlandet og derfor er der god mulighed for at komme med ud på projekter uden for Danmarks grænser. Herudover har vi samarbejdspartnere og afdelinger i andre lande, som betyder at et job i Norisol bærer præg af at arbejde i et internationalt miljø.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede personale, som vi til stadighed holder opdateret med relevante kurser. Med tværfaglig uddannelse af vores medarbejdere kan vi rationalisere projektledelsen, øge fleksibiliteten og minimere omkostningerne for vores kunder.

I Norisol har vi vedtaget nogle principper for god ledelse. De er en vigtig del af god ledelsespraksis og en væsentlig forudsætning for at Norisol kan udvikle sig som en dynamisk og markedsførende virksomhed.

.

PROJEKTLEDER FACADE

VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE VORES FACADE-AFDELING TIL AT NÅ HELT NYE HØJDER?

Vi er i vækst og derfor leder vi efter en dygtig projektleder eller bygningskonstruktør, der kan styrke vores team og som motiveres af selvstændige opgaver og som har et personligt drive til at skabe resultater.

Projektleder Bygningskonstruktør Facade

TEKNISKE ISOLATØRER TIL MIDTJYLLAND

VI SØGER TEKNISKE ISOLATØRER TIL MIDTJYLLAND

Vi har travlt i det Midtjyske og søger derfor Tekniske Isolatører inden for Industri, HVAC og spjældopgaver til tiltrædelse snarest muligt.

Vi kan give dig en masse spændende udfordringer i Norisol og et job hos os indeholder mange varierende opgaver.

Tekniske isolatører Midtjylland

FLERE LEDIGE JOBS

STILLADSMONTØR

STILLADSMONTØR FREDERICIA

Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Vi kan give dig en masse spændende udfordringer og du vil komme til at opstille mange forskellige typer stilladser hos os.

Stilladsmontører Syd

KONTORELEV

KONTORELEV PÅ HOVEDKONTOR I SKOVLUNDE

Er du klar til en spændende uddannelse som kontorelev (speciale administration) i en højt specialiseret og markedsledende virksomhed i Storkøbenhavn? Så send din ansøgning nu.

Kontorelev

TØMRER – FACADE

TØMRER MED ERFARING INDENFOR FACADE OG TYNDPLADE SØGES

Vi har fået mange nye opgaver og søger derfor flere tømrere – gerne makkerpar, både med hurtig opstart eller til ansættelse om nogle måneder.

Tømrer Facade

TEKNISK ISOLATØR

TEKNISK ISOLATØR FREDERICIA

Vi har travlt i vores Region Syd og søger derfor rutinerede isolatører med pladekappeerfaring til tiltrædelse snarest muligt.
Vil du være en del af et team af dygtige og engagerede medarbejdere? – Send din ansøgning nu!

Teknisk Isolatør Fredericia

BLIV EN DEL AF NORISOL – SEND DIN ANSØGNING NU!!

VORES INFORMATION

Norisol A/S
Mileparken 20 E
2740 Skovlunde

Telefon: +45 70117744
Email:  info@norisol.dk

  • Slip fil her eller