Norisol i Frederikshavn har lavet en aftale med Center for Skole i Frederikshavn kommune om, at der bliver leveret 10L håndsprit på ti forskellige skoler mandag den 20.4.2020.
“Vi mener, at det er en samfundsopgave at støtte op omkring den igangværende Corona krise. Norisol i Frederikshavn er i den heldige situation, at vi har hånddesinfektion i overskud og hvad er mere belejligt end at hjælpe børnene i kommunen. Vi ved, at de står med en stor opgave foran sig i forhold til at åbne skolerne forsvarligt og det vil vi gerne hjælpe dem med. Vi er derfor glade for at kunne bidrage med denne donation, som vi håber vil skabe gavn ude på skolerne. I disse tider er det vigtigere end nogensinde at alleI disse tider er det vigtigere end nogensinde  at alle virksomheder samt beboere i kommunen står sammen og sørger for at hjælpe hinanden .” Udtaler Direktør for Region Nord Vagner K. Jensen.

Borgmester Birgit Hansen i Frederikshavn har kvitteret med et flot takkebrev, hvilket Norisol er utrolig glade for at modtage:

“Jeg skriver dette brev på vegne af Frederikshavn Kommune – simpelthen fordi, I fortjener en stor anerkendelse og tak.
Tak fordi I har budt jer til og bidraget med værnemidler i denne coronasituation uden beregning. Det er vi meget glade og dybt taknemmelige for.
Det kaldes samfundssind. Men måske kalder I det bare for naturligt.
Jeg ved det ikke, men det jeg ved er, at vi sender den varmeste tak for hjælpen.
Det er fantastisk at opleve.
Al mulig held til os alle, og vi må klø på i den aktuelle situation, men i høj grad også bagefter.
Igen: Tak”

Norisol i Frederikshavn, som ligger på Langerak 85, beskæftiger sig hovedsageligt med marine aptering samt teknisk isolering. Men har også mange projekter på land i kraft af et af Danmarks bedst udstyrede specialværksteder, hvor der laves alt inden for træ- og stålproduktion.