Norisol modtager flot sikkerhedspris på Equinor 2 måneder i træk!

Region Østs nathold på Equipnor/Statoil har modtaget en fin sikkerhedspris ledsaget af disse flotte ord:

Månedens “Jeg er sikkerhed”-pris er blevet uddelt for september måned, og er denne gang gået til Norisols nathold på stilladser under den nyligt afsluttede nedlukning.

Nomineringen af natholdet er foretaget af Jim Sørensen fra TeamSafety og lyder således:

“Har været på nat de sidste 2 uger hvor jeg har haft fornøjelsen af at “støde” ind i natholdet flere gange, har lagt mærke til, at lige meget hvilke opgaver de fik af natsupervisoren (Kalle) har de løst den med højt humør uden at gå på kompromis med sikkerheden, de har blandt andet haft fokus på afspærringer, selebrug samt ikke at få spærret unødigt for sikkerhedsudstyr. De gutter fortjener et klap på skulderen for deres måde og håndtere arbejdsopgaverne på”

Sikkerhedspris Norisol

Præmien, der er det eksklusive “Jeg er sikkerhed”-krus med det nye Equinorlogo, blev uddelt i Norisols skurvogn under 9-pausen onsdag d. 24. oktober. Efter at have holdt en tale med begrundelsen for nomineringen, overrakte produktionsdirektør Jørgen Krogager præmien til de 5 tilstedeværende stilladsbyggere under applaus fra kollegaerne.

De præmierede er: Steffen Andreasen, Casper Prip, Lars Wulf, Michael Kristensen, Øjvind Nørgaard Knudsen, Michael Dyhrberg og Kim Peter Christiansen. De to sidstnævnte var ikke til stede, men vil få overrakt præmien senere.

Natsupervisoren Kalle (Karl Erik Kristensen) var også tilstede under overrækkelsen og udtalte efterfølgende: “Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Norisols nathold på stilladser, da de hele tiden havde sikkerhed som førsteprioritet. Det var nemt at have en klar og tydelig dialog, selvom tonen var uformel. Præmien er velfortjent!”

Med præmien fulgte en kage, som blev delt med de ca. 20 kollegaer, der var tilstede i skurvognen under overrækkelsen.

SIkkerhedspris Norisol

I oktober måned overrakte Equinor også den månedlige pris til Norisol. Jackie Hansen og Lars Mascher modtog prisen for at have været opmærksomme på lugt af benzin i blokken og indberettet det i henhold til Equinors procedurer.

Det betaler sig at være ekstra opmærksom og i Norisol har vi altid sikkerhed som højeste prioritet.