Trods Corona-krisen er der meget travlt hos Norisol i Region Øst, der primært leverer teknisk isolering og stillads til industrien og energisektoren.

”Det er lykkedes os at undgå Covid-19 ved at udvise ansvarlighed og forsigtighed. Vi har nogle fantastiske medarbejdere, som har forstået vigtigheden af at overholde vores interne forholdsregler. Det er jeg meget taknemmelig for, for det ville være en katastrofe, hvis vi skulle have lukket vores produktion ned, lige nu hvor vi har så travlt med at servicere vores kunder.” Udtaler Direktør for Region Øst Lars Ørtoft Jensen.

Det er særligt på raffinaderier, kraftvarmeværkerne og større industrianlæg, at der er godt gang i arbejdet med teknisk isolering. Selvom landet er ramt af en sundhedskrise, skal der f.eks. alligevel foretages løbende vedligeholdelsesarbejde og det betyder at der lige nu er rekordtravlt i regionen.

En løbende udfordring vi har, er at skaffe den nødvendige arbejdskraft. Og på trods af stigende ledighedstal har det ikke gjort det nemmere for Norisol. Det betyder, at vi må tænke kreativt ved at låne gode folk fra andre regioner og samarbejde med mandskabsfirmaer, som kan hjælpe i spidsbelastninger. Regionen er helt oppe på at beskæftige 213 mand, som består af tekniske isolatører og stilladsmontører. Norisol beskæftiger samlet ca. 500 medarbejdere.

”Jeg er utrolig glad for, at vi kun i en meget kort periode har måtte gøre brug af hjemsendelser i denne tid. Fordi vi er landsdækkende og opererer i forskellige brancher og discipliner, har vi ofte mulighed for at omrokere medarbejdere, hvis de er fleksible.  Det betyder, at vores medarbejdere kan føle sig trygge og det giver jo helt klart en større arbejdsglæde.” Uddyber Lars Ørtoft Jensen.