Vi har netop indgået en 4-årig rammeaftale med Statoil Refining Denmark A/S indenfor isolering, stillads og overfladebehandling.

 

Aftalen træder i kraft d. 1. oktober 2017 og vi er allerede i gang med de nødvendige mobiliseringsaktiviteter.

 

Vi er en velkendt leverandør på Statoil raffinaderiet, og har samarbejdet gennem en længere årrække. Vi har bl.a. en række stillads entrepriser på større vedligeholds- og modifikationsaktiviteter i forbindelse med den igangværende decoke og vedligehold på TK-1380.

 

”At vi har vundet rammeaftalen ser vi som et udtryk for tilfredshed med alle vores dygtige og erfarne folk. Norisol har en sund fremtid baseret på lønsomhed og konkurrencekraft. Vi er blevet betydeligt bedre til at optimere projekter, således at de kan udføres på en måde, så de giver værdi for såvel kunderne som os selv. Forbedringen skyldes en målrettet indsats fra alle i organisationen. I Norisol tror vi på, at involvering af medarbejdere, kunder og leverandører giver den bedste forretning. Jeg ser meget frem til at komme i gang med opgaven, som er vigtig for Norisol i forhold til vores position i markedet.​” udtaler Landedirektør for Danmark Lars G. Poulsen.

 

Energioptimering, sikkerhed og miljø og kvalitetssikring er nøgleord inden for alle segmenter vi arbejder med og vi også være i fokus på Statoil Refining Denmark A/S. Indenfor markedssegmentet Energi leverer vi de tre ekspertiser som stillads, isolering, overfladebehandling, som gør det muligt at byde på store multidisciplinære kontrakter. Gennem intensiv uddannelse af vores medarbejdere optimerer vi projektledelsen, øger fleksibiliteten og giver kunderne bæredygtige løsninger til lave omkostninger.