Ny Administrerende Direktør i Norisol Norge

 

Peter Matthiasen er udnævnt som ny Administrerende Direktør i Norge med virkning fra ultimo 2015 som afløser for Merethe Knappskrog. Koncern Direktør Carsten Hoeck er fungerende Administrerende Direktør indtil da.

 

Peter Matthiasen er 54 år gammel, dansker og kommer fra stillingen som COO i Bilfinger Industrier Norge AS.

 

“Jeg ser frem til at tage fat på denne spændende udfordring i Norisol Norge. Selskabets portefølje er imponerende og har et stort potentiale», siger Peter Matthiasen. “Norisol har taget store skridt for at blive et samlet selskab efter en intens periode med opkøb i løbet af de sidste ti år. Min intension er at styre efter den eksisterende strategi og have fokus på risikostyring og lønsomhed», konkluderer Peter.

Norisols bestyrelse har vedtaget en ny strategi og handlingsplaner som fokuserer på forudsigelighed, lønsomhed og bedre risikostyring. Peter vil sammen med den norske ledergruppe komme til at stå i spidsen for at sikre gennemførelse af den nye strategi.

Peter vil være en stærk og forretningsorienteret leder, som bestyrelsen og koncernledelsen ser frem til at arbejde sammen med.