Vi har indgået kontrakt med Munck Havne & Anlæg om levering og montage af tre nye flybroer udført i stålkonstruktioner og inddækket i glas-/alufacader og sandwichpaneler i Københavns Lufthavn i det østlige område af lufthavnen ved ny Finger E.

Med entreprisen ’New Contact Stands E27 & E33’ skal Munck også etablere nye fly-standpladser bestående af 43.000 m2 betonbelægning, herunder ny infrastruktur bestående af afvanding, el, brændstofledninger, ventilation samt omlægning af veje.

”Vi glæder os til at tage fat på endnu en byggeopgave i Københavns Lufthavn. Vi har netop afsluttet den nye gangbro mellem metroen og sikkerhedskontrollen i Terminal 2 og vi har tidligere stået for større om- og udbygninger i Lufthavnen. Vi kender derfor området rigtig godt og de hensyn, der skal tages i en travl lufthavn i drift og vi har allerede vores specialuddannede personale klar til sagen.” Udtaler Knut Akselvoll, Adm. Direktør i Norisol.

Kontrakten er skrevet under og over de kommende 21 måneder vil Munck Havne & Anlæg og Norisol være beskæftiget i Københavns Lufthavn.