Shell i Fredericia vender tilbage til Norisol!
Efter 6 års pause er det en stor glæde, at Norisol nu er tilbage som rammeleverandør på Shell raffinaderiet i Fredericia.
Kontrakten starter den 1. maj 2016 og har en varighed på 2 år og er indenfor vores kernekompetencer stillads og teknisk isolering. Tildelingen af kontrakten er bl.a. resultatet af det arbejde vi har leveret i forbindelse med TA 2015 på raffinaderiet og andre projekter efterfølgende.
”Jeg er stolt over, at vi har formået, at levere tilfredsstillende arbejde i en periode og dermed også kan få en for os vigtig kontrakt. Det bliver to af vores dygtige folk, der kommer til at styre kontrakten: projektleder Steffan Christiansen på isolering og projektleder Torben Skelskov på stillads samt deres formænd. Jeg forventer at denne tildeling, vil betyde oprettelse af flere jobs i regionen samt udsigt til flere lignende rammeaftaler. Norisols styrke er netop, at kunne levere totalløsninger på tekniske anlæg” udtaler Regionschef SYD, Martin Udengaard.
Vi ser meget frem til, at vi i samarbejde med Shell skal hæve overliggeren for isolering og stillads på raffinaderiet og at vi kan gøre dette med et langsigtet perspektiv.