Mission Norisol

Vi løser opgaven

Norisol er en førende service- og entreprenørvirksomhed, der inden for energi, industri, marine og byggesektoren bidrager til høj værdiskabelse hos vores kunder.

Dette sker gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning.

Vores discipliner består bl.a. af teknisk isolering, stillads, facadeentrepriser og interiørløsninger.

Vi har konstant fokus på at optimere vores projekter, således at de kan udføres på en måde, så de giver værdi for såvel kunderne som os selv. Dette betyder, at vi koncentrerer os om at udvikle optimale løsninger for vores kunder. Vi tager udgangspunkt i en tæt dialog med vores kunder, vores kompetente medarbejdere og vores forretningsforbindelser så tidligt i processen som muligt.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede medarbejdere. Hver dag gør de deres yderste for at imødekomme vores kunders forventninger, hvad angår produktivitet, pålidelighed og vores produkter og ydelsers miljøpåvirkning. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder ved at levere netop den ydelse, som skaber størst værdi for kunden og tilfører projekter væsentlig værdi ved tidlig involvering.