Ny, stærk CNC-fræsemaskine giver mange fordele

CNC-fræsemaskine

Træværkstedet i Norisol, Frederikshavn har anskaffet en ny CNC-fræsemaskine. Maskinen er nem at programmere og supervelegnet til fremstilling af plademøbler, som det nordjyske værksted ofte udfører.

Maskinen læser tegningerne direkte fra designafdelingens CAD-filer, og omsætter dem til færdige elementer. Maskinens arbejdsproces giver meget lidt materialespild og høj, ensartet kvalitet.

Da maskinen er 5-akslet, kan den 3D fræse i træplader, hvilket giver helt nye muligheder for detaljer og særpræg.

Produktionsleder Bruno Bülow tilføjer ’De nye HE pods gør, at vi kan kantbearbejde direkte efter pladebearbejdning, da det er vacuumbordet som kører op og ned. Maskinen står simpelthen og passer sig selv.Det medfører en væsentlig reduktion af arbejdstid, og sparer arbejdskraft, som vi kan bruge andetsteds til at få alle detaljer på plads. Effektiviteten er høj og produktionstiden forkortet og flere arbejdsprocesser er reduceret eller helt fjernet. Vi er i højere grad i stand til at lave specialløsninger, hvilket ofte efterspørges af vores kunder.Så alt i alt kan vores maskinpark præstere både høj præcision, fleksibilitet og hastighed – det sammenholdt med veluddannede medarbejdere gør, at vi kan levere bedre, mere avancerede løsninger hurtigere end tidligere – til gavn for vores kunder’

 

Læs mere her om vores træ og møbler her: https://norisol.com/trae-og-moebelproduktion

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger