Varmeisolering i industri

Varmeisolering

Hurtige fakta om

Varmeisolering

  • Mindre energitab
  • Bedre indeklima
  • Hurtig tilbagebetalingstid
  • Reducerer CO2

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Varmeisolering er godt for økonomien og klimaet

Reducer dit energiforbrug

Har du også lyst til at se med egne øjne, hvordan varmeisolering på ingen tid tjener sig selv hjem igen? Vælger du Norisol til at stå for blandt andet varmeisolering af rør og anlæg, vil du hurtigt opleve store besparelser på energiregnskabet.

Varme rørinstallationer bruges typiske til rumopvarmning og til brugsvand. For at optimere energieffektiviteten, forhindre varmetab og kondens skal der en professionel og effektiv rørisolering til.

Når rørledninger er isoleret korrekt, vil varmetabet være begrænset, der vil være sikret mod kondensskader og den ønskede temperatur opretholdes.

Læs mere om hvordan vi hjælper med professionel og individuel varmeisolering her på siden. Du er også velkommen til at henvende dig til os – så tager vi en uforpligtende dialog om din opgave.

Find medarbejder

Mere om varmeisolering

En effektiv varmeisolering giver dig hurtige resultater på økonomisiden og tæller også på miljøregnskabet. Når man producerer varme, hvad enten det sker som den primære produktion, eller varme opstår som en naturlig følge af en anden produktion, skal denne varme næsten altid ledes væk fra varmekilden. Oftest skal varmen anvendes et helt andet sted end der, hvor den produceres. Derfor skal den transporteres i rørsystemer eller kanaler med et så lille varmetab som muligt.

Norisol ved, hvordan man isolerer effektivt. Det er ikke altid nok blot at isolere – det skal også gøres på den rigtige måde og med de rigtige materialer. Og så kan der naturligvis være lovkrav, der skal tages hensyn til. Derfor betragter vi i Norisol altid en ny opgave som noget særligt, hvor vi objektivt vurderer, hvilke isoleringskrav, der skal opfyldes, inden vi anbefaler dig hvilke metoder og hvilke materialer, der bør anvendes, så effekten af isoleringen bliver så optimal som muligt. Til varmeisolering anvendes typisk forskellige former for mineraluld eller keramisk fibermateriale.

Varmeisolering kan også være, at varmekilden skal indkapsles, så varmen ikke virker generende for omgivelserne, f.eks. på arbejdspladser. Her er det ligeledes vigtigt, at det isolerede optræder med en hensigtsmæssig overflade. Det kan være, at overfladen skal opfylde krav vedrørende hygiejne eller der kan være vejrmæssige forhold, der skal tages hensyn til. Og samtidig må overfladen naturligvis gerne være dekorativ og pæn at se på.

Rør skal have varmeisolering

Varmeisoleringsløsninger tilpasset dine ønsker og behov

I Norisol benytter vi flere forskellige former for beklædning. Mest anvendt er pladebeklædning, som præfremstilles på vores værksteder og efterfølgende monteres på stedet af vores uddannede tekniske isolatører.

Materialet kan være aluminium, rustfrit stål eller galvaniseret plade, evt. med en profilering eller farve. Men også PVC-beklædning, alu-kraft, pap og lærred, specialmaling samt specialfremstillede isoleringspuder anvendes, alt efter formål og selvfølgelig dine ønsker.

Det betyder, at din isoleringsløsning ud over at være energioptimerende også kan blive dekorativ og falde naturligt ind i de fysiske omgivelser.

Du er meget velkommen til at kontakte en af Norisols specialister indenfor teknisk isolering – klik nedenfor og find en oversigt.

Find medarbejder Returner til  ‘Teknisk isolering’

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger