Opsætning af rullestillads

Opsætning af rullestillads – Når flexibilitet er vigtigt

Hurtige fakta om

Rullestillads – Når flexibilitet er vigtigt

  • Den flexible og flytbare løsning
  • Giver stor arbejdsfrihed
  • Sikkerhed i højsædet
  • Altid uddannede montører

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Rullestilladser

Rullestilladser er – som navnet indikerer – nemme at flytte rundt på og er derfor ideelle til for eksempel malerarbejde eller loftsarbejde.

Rullestilladser egner sig godt til de opgaver, hvor brugerne skal have stor arbejdsfrihed, og hvor der er et jævnt og solidt underlag, et stillads kan flyttes rundt på. Norisol bygger rullestilladser, der passer til den opgave, du skal løse – både i forhold til dimensioner og belastningsgrad.

Ønsker du at tale med en medarbejder i stilladssektionen, finder du en oversigt ved at klikke nedenfor. Vil du læse mere om Norisol som virksomhed, vores værdier og vores historie, finder du mere info om os her

Find medarbejder

Rullestilladser, der overholder lovkrav

Naturligvis overholder alle vores stilladstyper de gældende lovkrav til sikkerhed og brug af stilladset. Vores medarbejdere har gennemgået alle nødvendige uddannelser og certificeringer, så du får tryghed for, at vi har den rette viden og ikke mindst faglige kompetencer til at rådgive dig.

Af same årsag er vores medarbejdere også vores vigtigste ressource, og du vil altid opleve nærværende og kompetent service, uanset hvilken opgave du skal have løst.

 

Kontakt Norisol angående rullestilladser

Vi sætter pris på en personlig dialog med dig som vores kommende kunde, og derfor vil vi meget gerne tale med dig om dit næste projekt.

Kontakt Norisols stilladssektion og hør meget mere om, hvordan vi hjælper dig – det gør du enten ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon +45 70 11 77 44.

Kontakt stillads

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger