Design og aptering på skib

Design og indretning til skibe
og erhvervsvirksomheder

Hurtige fakta om

Design og projektering

  • Design og produktudvikling
  • 3D og visualisering
  • Optimering af projekt
  • Bedste løsningsforslag

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Innovative designløsninger og optimering af projekter

I Norisol bruger vi aktivt tegningsmateriale som en platform til kommunikation mellem os selv og kunden. Samme tegningsmateriale anvendes i vores egenproduktion og sikrer dermed overensstemmelse mellem det aftalte og det endelige produkt. Derudover gør visualisering beslutningsprocessen nemmere og valget af materialer bliver nemt og spændende.

Godt design forhøjer kvaliteten og oplevelsen. I Norisol har vi kompetencerne til at sikre dette. Om man kommer med et færdigt projekt, en skitse eller en idé, så hjælper vi med at realisere det.

Find kontaktpersoner

Marine

Vi designer og specialfremstiller møbler af høj kvalitet til alle typer skibe og platforme, og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. I Norisols skibsindretningsteam er vores ekspertise inden for interiør og design, planlægning og indretning samlet. Vi udfører indretnings- og apteringsopgaver på såvel nybygninger som ombygninger og på alle typer fartøjer, som fx færger, krydstogtskibe, fiskefartøjer, diverse hjælpefartøjer og platforme.

Vores teams assisterer med store som små indretnings- og apteringsopgaver på alle størrelser og typer af skibe og platforme. Vi håndterer turnkey-projekter og delprojekter eller levering af materialepakker alt efter behov. Herudover tilbyder vi alt inden for skibsisolering samt levering og montering af køle- og fryserum.
Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din indretningsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer, dygtige og fleksible projektledere og montører betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger også der, hvor pladsen er trang og tilgængeligheden kompliceret.

 

Erhvervsinventar

Det er en stor hjælp for vores kunder, at vi tilbyder tegning og visualisering tidligt i processen. Når vi leverer møblerne, er inventarets udseende og udtryk i overensstemmelse med forventningerne.

Ofte ændres designet løbende, da 3D billederne hjælper med at optimere udformningen, farverne og materialerne på skranker, barer, reoler, borde, skabe, mm.

 

 

Design og projektering af aptering

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger