Design og projektering af skibsindretning

Design og projektering af interiør til skibe og erhvervsvirksomheder

Erfaring møder nytænkning

Hurtige fakta om

Interiør – Design og projektering

Vi kan stå for design og projektering af interiør for både maritime og andre brancher. Vi skaber komplette designløsninger, hvor både materialer og funktion er indtænkt.

  • Godt design forhøjer kvaliteten og oplevelsen
  • En tegning siger mere end tusind ord
  • Visualisering gør beslutningsprocessen nemmere
  • Valg af materialer skal være nemt og sjovt

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hjælp til den rigtige løsning

Hos os får du en løsning, hvor mange års erfaring kombineres med faglig nytækning. Vores erfaring indenfor produktion og montage af interiør sikrer en robust og holdbar kvalitet – mens vores uddannede maskinsnedkere, møbelsnedkere og designere, sikrer nytænkning og brugervenlighed.

Se projekter, hvor udgangspunktet har været tegningsarbejde:

Skal vi stå for jeres næste projekt med interiør og design heraf, kan I med fordel kontakte os og høre mere om mulighederne. I tæt samarbejde vælges kvalitetsløsninger, som visualiseres og udføres med stor omhyggelighed.

Kontakt os

Vores arbejde med design

I vores arbejde med design og projektering arbejder vi både med omdannelse af eksisterende skibe og aptering på nybygninger. Vi har før arbejdet med kunder inden for fiskeri, transport og offshore, men begrænser os ikke hertil. Derfor kan I med fordel vælge os, når I planlægger nyt design eller nye projekter.

Vi har, hos Norisol, mange års erfaring med både skibsaptering, isolering af forskellig art og produktion af både møbler og andet interiør, som vi også gerne står for, for jer. Vi tilbyder altid fleksible løsninger, som har jeres ønsker i fokus.

Se mere til vores tidligere projekter med design og projektering heraf blandt vores referenceprojekter.

Projekter

Erfaren projektering i flere brancher

Skal I bruge erfarne fagfolk til at stå for jeres projekter, hvad end det handler om isolering, ombygning, nybygning, aptering eller noget helt femte, er Norisol det rette valg.

Gennem projektering af adskillige design- og andre erhvervsprojekter, har vi tilegnet os stor ekspertise og viden, der gør os dygtige til vores arbejde. Find hos os medarbejdere, der ved, hvor de skal tage fat, hvad der skal til for at nå i mål og ikke mindst, hvordan man leverer den bedste kvalitet.

Design og projektering med Norisol

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger