Industristillads

Industristillads

Inddækning af stillads

Inddækninger

Hængende stillads

Hængestillads

Rulle stillads

Rullestillads

Stillads på facade

Facadestillads

Stilladser til industri og byggeri

Optimale løsninger og sikkerhed i højsædet

Norisol bygger anvendelige og fleksible stilladser – og altid med sikkerheden i højsædet.

Læs mere Find en kontaktperson

Stilladser til ethvert projekt – store som små

Læs mere her

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter

Stilladser i CPH til den nye terminal E

Totalinddækning af brandskadet villa

Nyt tag til Sclerosehospitalet

Et stort stilladsprojekt

Vores ydelser omfatter blandt andet

  • Industristilladser
  • Hængestilladser
  • Rullestilladser
  • Facadestilladser
  • Arbejdsplatforme
  • Hejs
  • Inddækninger
  • Vejrbeskyttelse
  • Svejsetelte

Vores servicepakke inkluderer forskellige former for overdækningssystemer og inddækninger til et utal af formål. Det kunne for eksempel være vejrbeskyttelse, beskyttelse mod nedfaldende byggeaffald samt svejsetelte. Vi kan også levere hejs, lifte, nedfaldsskakter og arbejdsplatforme. Vi står for opstilling og nedtagning af stilladser. For dig betyder det, at vi finder en løsning, der passer præcis til dine behov.

 

Den foretrukne stilladspartner til industrien og byggeriet

En stor del af vores arbejde udføres inden for industri-, bygnings- og olie-/gassektoren. Vores kunder er således fremstillingsvirksomheder, kraftværker, raffinaderier, skibsværfter, byggefirmaer, olie- og gasvirksomheder mv.

Vi ved, at du har behov for fleksibilitet og kreativitet, når det gælder om at gøre bedst brug af dine stilladser. Vi ved også, at det er vigtigt at overholde tidsplaner, og vi giver gerne råd om, hvordan forskellige fag kan udnytte det samme stillads mest effektivt. Eller om hvordan eksisterende stilladser kan udbygges eller ændres og bruges til andre opgaver.

 

Stilladsfirma med sikkerheden i top

Vi råder over eget stilladsmateriel af fabrikat +8, som er fleksibelt og stabilt og yder optimale og sikre arbejdsbetingelser for brugerne. Sikkerheden har topprioritet hos Norisol, og vores sikkerhedsstandarder er ekstremt høje. Vores veluddannede stilladsarbejdere og projektledere er stolte over at leve op til disse standarder. De er klar over deres ansvar om at levere sikre og pålidelige arbejdsbetingelser, og bestræber sig samtidigt på at finde innovative og økonomiske løsninger til hver eneste opgave. Vi har særlige computerprogrammer til at hjælpe med at designe og udregne de bedste løsninger.

Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din stilladsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer og et yderst fleksibelt og sikkert stilladssystem betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger – også dér, hvor tilgængeligheden er kompliceret. Vores effektive projektteams med kompetente projektledere i spidsen sikrer, at entrepriserne udføres til den aftalte tid, kvalitet og pris.

Kontakt os

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger