Armaflex kuldeisolering

Armaflex kuldeisolering

Minimér kuldetabet og reducér energiforbruget

Hurtige fakta om

Kuldeisolering

  • Sikrer den rette temperatur
  • Bedre indeklima
  • Effektiv energibesparelse
  • Kort tilbagebetalingstid

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Køleisolering

Hos Norisol hjælper vi dig med køleisolering af både nye og eksisterende installationer. Fordelene ved at isolere kølesystemer er mange – først og fremmest undgår du unødigt energitab som følge af utætte kølerør, og du undgår, at der dannes kondens på anlægget, hvilket ellers kan føre til store skader og i værste fald udskiftning af hele røret i yderste konsekvens.

På denne side læser du mere om blandt andet Armaflex, som er det isoleringsmateriale, vi bruger hos Norisol. Med Armaflex får du det ypperste inden for køleisolering, og det vil spare dig for mange udgifter og bekymringer på sigt.

Vil du tale med en medarbejder, er du meget velkommen til at kontakte os og få en individuel snak om din opgave. Du finder en oversigt over medarbejdere, der er eksperter i teknisk isolering og køleisolering ved at klikke nedenfor.

Find medarbejder

Download brochure om kuldeisolering  Norisol_Kulde Isolering_2023

Armaflex – optimal kuldeisolering af køleinstallationer

Rigtigt valg og montering af isoleringsmateriale har stor betydning for et køleanlægs effekt, økonomi og vedligeholdelse.

Armaflex er et celleopbygget isoleringsmateriale af høj kvalitet og med en flot sort finish, der specielt kommer til sin ret, når den bliver opsat efter forskrifterne og af uddannede montører.
Isolering med Armaflex minimerer kondensproblemer. Kondens er et af de store problemer ved køleinstallationer. Derfor skal isoleringsmaterialet dimensioneres rigtigt i forhold til temperatur og luftfugtighed.

Norisol sikrer det optimale resultat med en køletabs- og energiberegning jf. DS452, inden materialevalg træffes, og isoleringen påbegyndes.

Før isolering udføres med Armaflex, skal rørene renses for rustdannelser, og de behandles med en rustbeskyttende maling. På den måde mindsker du risikoen for korrosion. Norisols specialuddannede montører opmåler, udskærer og monterer isoleringsmaterialet helt efter producentens anvisninger, og så det passer præcist, slutter helt tæt overalt og har færrest mulige samlinger. Når vi isolerer med Armaflex får du derfor vedvarende kontrol af kondens, som modvirker energitab på lang sigt.

Armaflex fremstår med en flot, sort overflade, og resultatet fremhæves, hvis Armaflex efterfølgende behandles med en speciel polish. Polishen giver også en meget rengøringsvenlig overflade.

Det professionelle resultat, du får hos Norisol, kommer naturligvis også af, at vores medarbejdere er højt kvalificerede og veluddannede. Derfor vil du også opleve service af på højeste niveau, lige fra du kontakter os, til opgaven er færdig og overleveret til dig.

Kontakt Norisol og hør mere om isolering med Armaflex på køleanlæg.

Find vores kontaktinformationer Returner til  ‘Teknisk isolering’

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger