Montering af hængestillads

Montering af hængestillads – Når stilladset ikke kan bygges på jorden

Hurtige fakta om

Hængestillads – Når stilladset ikke kan bygges på jorden

  • Hvor det ikke er muligt at bygge fra jorden
  • Specialkompetencer er nødvendige
  • Sikkerhed i højsædet
  • Altid uddannede montører

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hængestilladser specielle opgaver

Hængestilladser kan med fordel benyttes ved projekter, hvor det af årsager ikke er muligt at bygge fra jorden – enten fordi byggehøjden er for stor, fordi underlaget, stilladset skal stå på er for ujævn, eller hvis et stillads kommer til at stå i vejen for trafikken.

Hos Norisol har vi branchens bedste erfaring med hængestilladser til ejendomme eller industriprojekter, hvor der ikke kan bygges nedefra og op, men i stedet oppefra og ned.

Derfor tager vi gerne dialogen med dig om dit projekt og dit eventuelle behov for et hængestillads sat op af professionelle montører.

Find kontaktperson

Solidt konstruerede hængestilladser

Intet er vigtigere end sikkerheden, når brugerne skal arbejde på de hængestilladser, vi sætter op. Konstruktionen skal være fuldstændig fejlfri, og herudover skal hængestilladset opfylde en række lovkrav til både sikkerhed, arbejdsmiljø og konstruktion.

Af samme årsag er Norisol den foretrukne samarbejdspartner for entreprenører, og vi er oftest dem, der træder til, når andre har givet op.

 

Kombinér opgaverne og optimér byggeprocessen

Hos Norisol har vi også stor erfaring med at udføre kombinerede opgaver, hvilket gør processen langt nemmere for dig.

For eksempel udfører vi ofte kombinerede isolerings- og stilladsopgaver – her opsætter vi både stilladset til opgaven og udfører teknisk isolering mod varmetab, kuldetab, støj og brand.
At bruge Norisol som sparrings- og samarbejdspartner på flere kombinerede opgaver i ét projekt strømliner renoverings/byggeprocessen og sparer dig for tid, du ellers ville bruge på at have dialog med flere forskellige aktører.

Derfor er du også meget velkommen til at fortælle om hele dit projekt inklusive dit behov for hængestilladser – så byder vi ind på de områder, hvor vores ekspertise kommer dig til gode.
Indhent et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores formular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. Alternativt er du velkommen til at ringe +45 70 11 77 44, og så hjælper vi dig med at finde den medarbejder, der er det rette match til dig.

Kontakt Norisol

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger