Norisol rykker ind i Esbjerg

Norisol flytter ind i Esbjerg

Norisol A/S har oprettet en afdeling i Esbjerg, som et led i strategien om at ekspandere geografisk og har nu 9 afdelinger i hele Danmark.

Norisol udvider i Esbjerg og supplerer dermed vores Region Syd med en ny afdeling tæt på kunderne. Åbningen er et led i en langsigtet plan, som skal styrke Norisols landsdækkende tilstedeværelse for at kunne imødekomme en stigende efterspørgsel på totalløsninger inden for teknisk isolering, energioptimering og skibsaptering.

”At valget netop er faldet på Esbjerg, er langt fra tilfældigt. Det er en del af vores strategi om at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt, og vi har allerede en række gode kunder i og omkring Esbjerg, som vi ønsker at komme endnu tættere på. Der er stor vækst på Esbjerg havnefront og den omsluttende industri og dermed er der et stort potentiale for Norisol. Med udgangspunkt i Esbjerg vil Norisol nu være i stand til at kunne levere lokal arbejdskraft, så vi kan tilbyde en bedre service til konkurrencedygtige priser.”, udtaler direktør for Region Syd, Daniel Lowe.

Norisol har pr. 1.1. ansat Michael Johansen som leder af den nye Esbjerg-afdeling. Michael har stor erfaring inden for teknisk isolering og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Nytech Isolering A/S og kender derfor markedet i Esbjerg rigtig godt.

”Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Norisol og understøtte den gode service til de kunder her i området, som jeg kender så godt. ”, siger Michael Johansen, der bor i byen sammen med sin hustru og to børn. ”Jeg har allerede fået en fantastisk start i den nye Esbjerg-afdeling, hvor vi både oplever en god efterspørgsel hos kunderne og har formået at tiltrække dygtige og erfarne medarbejdere fra lokalområdet.”

Lokalt nærvær og forankring baseret på medarbejdere med dybe lokale rødder og stor lokal viden udgør en hjørnesten i Norisol. Vi tror, at god service skabes gennem tætte menneskelige relationer. Og netop medarbejderne er nøglen til, at det nu er muligt at indtage et større geografisk marked i Jylland. Vi har allerede tiltrukket flere erfarne montører til afdelingen og modtager gerne flere ansøgninger.

Hertil tilføjer Daniel Lowe: ”Norisol er kendt for kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Og derfor har vi også langvarige kunderelationer, som har fulgt os i de 45 år vi har været i branchen. Vi ser meget frem til at vedligeholde og etablere nære kunderelationer i Esbjerg. For os handler det om at have et godt partnerskab, hvor vi er fælles om projekterne og tager ansvar for at de bliver gennemført bedst muligt.”

Vores værksted i Fredericia står for fremstilling af aluminiums- og stålbeklædninger, som oftest leveres fra dag til dag, men i afdelingen i Esbjerg vil der også kunne fremstilles og bearbejdes lettere opgaver. Vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.

Vi foretager også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang.

Norisol er også totalleverandør til marinebranchen og udfører alt apteringsarbejde – lige fra teknisk isolering til skotter, lofter og dørk, samt komplet indretning og montering af faste og løse møbler. Vi leverer store og små materialepakker til skibsfartøjer inden for blandt andet fiskeri, offshore og passagerfærger. Det er typisk den høje kvalitet og muligheden for fleksibelt design, som gør disse materialepakker attraktive for kunderne.

Vi tilbyder løsninger, hvor mange års erfaring kombineres med faglig nytænkning. Vores erfaring indenfor produktion og montage sikrer en robust og holdbar kvalitet.

Esbjerg-afdelingens adresse er: Lillebæltsvej 9, 6715 Esbjerg N.

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger