Ny lokation i Odense

Med en øget efterspørgsel på isoleringsopgaver fra både nye og gamle kunder er der i høj grad brug for det nye domicil. Det er heldigvis nemt at rekruttere montører på Fyn, hvilket gør, at opgaverne kan sættes i gang uden forsinkelse. Der er allerede ansat montører til de projekter, der venter inden for isolering mod kulde, varme, lyd, brand og kondens. De nye arbejdsopgaver befinder sig inden for HVAC-området, energioptimering, industri og i mindre omfang maritimt isolerings- og apteringsarbejde.

”Vi arbejder mod at blive den foretrukne leverandør indenfor isoleringsfaget på Fyn – både hvad angår kvalitet, service og pris. Lige nu har vi ca. 12 montører, som skal arbejde her fra Cikorievej i Odense. Vi er et stærkt, ungt team med et rigtigt godt sammenhold. Vi synes alle, at Norisol er et fedt sted at være, og vi vil gøre vores yderste for at blive det foretrukne valg for kunderne på Fyn.

En del af vores strategi er at være tæt på kunderne, og det muliggør vores nye adresse. Der er gang i projekterne indenfor byggeri og industri her på Fyn, og det vil vi rigtig gerne være en del af” – udtaler Rasmus Palander Søgaard, som er projektleder for Norisol, Odense.

Odense-afdelingens adresse er: Cikorievej 70, 5220 Odense

Yderligere information:

  • Daniel Staun, dast@norisol.com, mobil: 2525 9243
  • Dorthe Absalon, doab@norisol.com, mobil: 4178 4146

Skriv til os

Job & Karriere

Afdelinger